fbpx
Opmerkelijk

KLM lanceert app voor Android Smartwatch

KLM_smartwatch

KLM begint met het testen van een app voor de Android Smartwatch waarmee passagiers op de hoogte worden gehouden van specifieke reisinformatie. Met de app kunnen passagiers hun instapkaart ontvangen en worden ze geholpen bij het proces op de luchthaven.

Met de KLM app voor de Android Smartwatch hebben passagiers op ieder gewenst moment toegang tot hun vluchtschema. Vanaf 24 uur voor vertrek worden bovendien meldingen gestuurd die relevant zijn voor de reis.

Bij aankomst op Amsterdam Airport Schiphol ontvangen passagiers automatisch een bericht met informatie over de gate en hun instaptijd. Zodra ze het bericht hebben geopend, kunnen ze swipen tussen alle relevante vluchtgegevens. Een uur voor vertrek wordt een bericht gestuurd met de instapkaart, die vervolgens bij de gate kan worden gescand. Vlak voor vertrek krijgen passagiers nog een laatste melding met hun stoelnummer.

In lijn met deze visie heeft KLM vorig jaar de Airport Navigation Service gelanceerd. Deze dienst maakt gebruik van iBeacon-technologie om passagiers die overstappen op Amsterdam Airport Schiphol de weg naar de juiste gate te wijzen.

KLM test de smartwatch-app om de ervaringen van gebruikers te evalueren. De feedback zal ook goed van pas komen bij de ontwikkeling van de app voor de Apple Watch.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button