fbpx
IncidentenMilitairOnderwerpen

Video: Twee toestellen aerobatics team crashen

Twee KT-1B toestellen van het Jupiter aerobatics team uit Indonesië kwamen tijdens een stunt met elkaar in aanraking en crashten. De twee piloten van het ene toestel konden zichzelf middels de schietstoelen in veiligheid brengen. Het andere vliegtuig kon een crashlanding maken, aldus het persbericht. Op het filmpje zijn ook bij dit vliegtuig 2 schietstoelen te zien. De piloten hebben meerdere verwondingen.

Tijdens een oefensessie voor de Langkawi International Maritime and Aerospace 2015 exibition in Maleisië crashten de toestellen. Voor de stunt vlogen ze recht op elkaar af om rakelings langs elkaar te schieten. Ze raakten elkaar echter. Eén toestel kwam een eind van het vliegveld neer, de ander net buiten het vliegveld. Op de grond zijn geen gewonden gevallen.

A video posted by Azlan Ismail (@_azlancepticon) on

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button