fbpx
AirlinesOnderwerpen

VLM vanaf Antwerpen naar Southampton

© Fly VLM
© Fly VLM

Vanaf 23 april gaat de Vlaamse luchtvaartmaatschappij VLM dagelijks vluchten uitvoeren tussen Antwerpen en Southampton, zo meldt de Vlaamse krant De Tijd op haar website. Southampton is hiermee de derde bestemming vanaf Antwerpen.

Eerder herstelde VLM al de routes Waterford in Ierland met London Luton en Birmingham. Naast de vier bestemmingen vanuit Luik, de route Rotterdam-Hamburg en nu de derde bestemming vanaf Antwerpen, blijft VLM in snel tempo groeien.

Tickets zijn ondertussen te boeken via de website van de luchtvaartmaatschappij waarbij het promotarief komt op 116 euro retour. De vlucht wordt één keer per dag op werkdagen uitgevoerd. Vetrek in Antwerpen om 11:05 met aankomst in Southampton om 11:30. De vlucht vanuit Southampton vertrekt om 12:00 en landt om 14:25 in Antwerpen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button