fbpx
Opmerkelijk

Gewaagde reclame Spirit Airlines

Spirit_new_Livery

Ultra low-cost carrier Spirit Airlines heeft een wel erg gewaagde reclame. De maatschappij krijgt binnenkort het 69e vliegtuig en daar maken ze gebruik van:

We’ve been waiting to hit 69 planes for years. It’s our favorite number – ever since we were twelve and found that magazine under our brother’s bed (the one with the fantastic articles). #69 is perfect: just the right size, with a cockpit that’s in your face (because it’s bright yellow). Use your mouth to spread the word: Spirit is in an even better position to get you where you’re going. We’re popping an epic Bare Fare in celebration! US$69.00 round trip!

Mocht je je afvragen of het geen grap is, of virale reclame. Niks is minder waar, Spirit bevestigt de campagne op Fox 9: “It’s not atypical for us to have these types of ads. Spirit isn’t your typical airline”.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button