fbpx
Opmerkelijk

Video: huwelijksaanzoek piloot -> flight attendant op 34.000ft

Een piloot van Alaska Airlines heeft zijn vriendin, een flight attendant van dezelfde maatschappij tijdens een vlucht ten huwelijk gevraagd.

Flight attendant Brandy Hollenbeck was aan het werk in de cabine toen de piloot via het omroepsysteem begon te praten. Hij vertelde dat hij de ‘girl of his dreams’ had ontmoet een tijd geleden op Anchorage International Airport. Eenmaal in de lucht, op 34.000 voet, durfde hij haar nummer te vragen. Ze spraken af en hebben inmiddels een relatie.
“Ik zei tegen een passagier, deze kerel vertelt mijn verhaal”, nog niet door hebbend dat het haar vriend was, vertelt zij aan Alaska Dispatch News. Toen zei de piloot: “Brandy Hollenbeck, I’ve loved you since the moment I met you and I want to be the man for you for the rest of your life. Will you marry me?”

Piloot Eric Greener kwam uit de cockpit en Hollenbeck en hij vielen elkaar in de armen. Ze vergat eerst nog antwoord te geven, maar nadat Greener het een tweede keer vroeg zei ze ‘ja’.

Greener vloog niet op de vlucht. De piloten en grondpersoneel zaten in het complot, zodat hij zich stiekem in de cockpit kon verstoppen. Eenmaal op 34.000 voet nam hij de microfoon. Een passagier heeft het grootste deel opgenomen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button