fbpx
IncidentenOnderwerpen

Stoffelijke resten MH17-slachtoffers terug

MH17_dag_rouw_dragen_kist

3 kisten met stoffelijke resten van MH17-slachtoffers zijn vandaag teruggekeerd uit Oekraïne. Ze arriveerden vanmiddag met een C-130 Hercules transportvliegtuig vanuit Charkov op Vliegbasis Eindhoven.

Dit was het negende transport van slachtoffers van de rampvlucht. Militaire draagploegen brachten de kisten naar de gereedstaande lijkwagens. De aankomst werd bijgewoond door zo’n 120 nabestaanden en de ministers Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) en Jet Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschapen). Motorrijders van de Koninklijke Marechaussee begeleiden de stoffelijke resten voor identificatie naar de Korporaal van Oudheusdenkazerne in Hilversum.

Meer Nieuws

Al ons nieuws over de gecrashte 777 vind je hier.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button