fbpx
Opmerkelijk

Drone met asperges crasht in Etten-Leur

Op de Markt in Etten-Leur is woensdagochtend een drone neergestort. Het onbemande luchtvaartuig vervoerde de eerste asperges die dit jaar in Nederland geoogst zijn.

De eerste asperges waren bestemd voor restaurant De Zwaan in Etten-Leur en kwamen van aspergebedrijf De Santpuy uit hetzelfde dorp. Volgens Omroep Brabant stortte de drone na een tussenlanding neer. Van het toestel zelf is niets meer over, van de eerste asperges evenmin.

Drone_Octocopter_I_Wont_let_you_go_3

 

 

 

 

 

 

(De drone op deze foto is niet het neergestorte exemplaar)

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button