fbpx
Onderwerpen

Arke least meerdere Boeing 737’s in vakanties

Arke heeft aan UpintheSky bevestigd dat het meerdere Boeing 737’s gaat leasen. Het gaat om twee vliegtuigen in de meivakantie en minimaal 3 vliegtuigen in de zomervakantie. Het aantal geleasde Boeing 737’s in de zomervakantie gaat naar verwachting nog oplopen. Op dit moment is hier niet meer over bekend.

Arke heeft verder bevestigd dat er minimaal 1 vliegtuig van het Amerikaanse Miami Air bij zal zitten. Ook het Deense Jet Time leent waarschijnlijk een Boeing 737 uit aan het Nederlandse Arke.

Dit zal op basis van wetlease gebeuren. Hierbij leent de operator (dus Miami Air, of Jet Time) het vliegtuig inclusief personeel uit aan de maatschappij waarvoor ze vliegen (in dit geval Arke). Toch zegt Arke dat er ook altijd personeel van Arke aan boord zal zijn van de geleende vliegtuigen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button