fbpx
IncidentenOnderwerpen

Germanwings A320 ontruimd na bommelding – Foto

Een A320 van Germanwings was onderweg naar de startbaan van het vliegveld van Keulen toen een bommelding binnenkwam. De toren heeft dit aan de piloten doorgegeven en die zijn getaxied naar een plek speciaal voor dit soort gevallen. Daar hebben de piloten alle 126 passagiers en 6 crew van boord gelaten.

Het toestel zou om 18:20 vertrekken naar Milaan Malpensa voor vlucht 4U-826 maar was iets verlaat. De dreiging kwam om 18:05 binnen via E-mail bij het vliegveld. Om 18:25 kwam de bundespolizei in actie en rukte met groot materieel uit. Door ‘Bom-honden’ werd het toestel doorzicht, maar zij konden niks vinden. Rond 10 uur is het vliegtuig weer vrijgegeven. De bagage wordt wel nog doorzocht.

Volgens planning vertrekt de vlucht alsnog om 23:00.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button