fbpx
Foto-artikelOpmerkelijk

Vliegtuig tekent hartjes in de lucht

Een vliegtuig van Air Malta heeft een vlucht gemaakt in de vorm van twee hartjes.

Het toestel van Air Malta, vlucht KM14JC, was dinsdag opgestegen van de luchthaven van Malta. Bezoekers van websites zoals Flightradar24.com waren verbaasd toen zij zagen dat de vlucht in de vorm van twee hartjes was. Sommige mensen dachten dat het om een publiciteitsstunt ging, anderen dachten dat er een bruiloft aan boord van het toestel was. Op de website van de luchthaven van Malta was naast vlucht KM14JC de tekst ‘Just Married’ zichtbaar.

Een woordvoerster van Air Malta zei tegen Sky News dat het koppel daarvoor op het vliegveld was getrouwd en dat zij toen zijn gaan vliegen. ‘’Beiden zijn medewerkers bij Air Malta. Hij is een piloot en zij is een medewerker van de cabin crew. ‘’Aan boord van de vlucht waren ook familieleden, vrienden en collega’s die op de bruiloft aanwezig waren. ‘’Ik denk dat het een romantische vlucht was. Ze vlogen dicht bij Sicilië, zodat ze Mount Etna konden zien.’’

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button