fbpx
IncidentenOnderwerpen

KLM vlucht 1277 keert terug naar Schiphol

KLM_737-700Een 737-700 van KLM, met vliegtuigregistratie PH-BGR, van Schiphol naar Edinburgh in Schotland, is vanochtend teruggekeerd naar Amsterdam. Het toestel is inmiddels veilig geland. KLM heeft gemeld dat het vliegtuig een motorisch probleem ondervond en dat de veiligheid van de passagiers en bemanningsleden geen enkel moment in gevaar was. Het toestel keerde om ter hoogte van Hull boven de Noordzee. Er waren 99 passagiers aan boord, deze zullen later vandaag opnieuw vertrekken naar Edinburgh met een ander toestel.

Door: Bas Witte

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button