fbpx
AirlinesOnderwerpen

Thai krimpt BKK-KUL route in

Thai lijkt het slachtoffer te zijn van de moordende concurrentie in Zuid-Oost Aziƫ. De verbinding tussen Bangkok en Kuala Lumpur gaat maar 2x per dag. De avondvlucht die 4x per week werd uitgevoerd komt te vervallen. Thai vliegt nu met een 777 in de ochtend en een 787 in de middag tussen de twee steden.

Op de route vliegen veel aanbieders en Thai lijkt daar nu de dupe van te worden. AirAsia heeft zijn twee belangrijkste hubs op Kuala Lumpur en Bangkok en vliegt 10 keer per dag op de route. Ook de lokale variant van Lion Air, Malindo, vliegt 2x per dag. Malaysia Airlines vliegt nog eens 5x per dag.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button