fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Wie neem jij mee in je eigen Fokker 50?

©Arno Visser
©Arno Visser

De Vlaamse luchtvaartmaatschappij ‘is back’! Naast een snel groeiend routenetwerk, benadrukken zij dit graag nog eens extra met een unieke actie. Tot eind mei kan je meedingen naar je eigen VLM Fokkker 50 voor één dag.

“Trek erop uit met uw geliefde, het hele vliegtuig alleen voor jullie tweetjes, of neem 49 vrienden en familieleden, de sportclub of klasgenoten met u mee. Zelfs uw favoriete volgers op Twitter kunt u uitnodigen”, meldt VLM op haar website.

Je kan vliegen op elk traject binnen het netwerk van VLM, het enige wat je hiervoor moet doen is surfen naar hun website, een relatief simpele vraag oplossen en vertellen wat jij zou doen als je zou winnen.

© Fly VLM
© Fly VLM

Arno Visser

Redacteur België. Arno is communicatie professional en heeft al ruim 30 jaar passie voor luchtvaart en reizen. Met deze combinatie levert hij regelmatig nieuws- en achtergrond-bijdrages.

Gerelateerde artikelen

Back to top button