fbpx
LongreadNieuwsOnderwerpen

Weekend Longread | Turbulentie – boek over crash van VN-474

[su_row][su_column size=”1/2″]Turbulentie_boek_klein[/su_column]
[su_column size=”1/2″]
De weekend longread van deze week gaat over een crash in Vietnam van ruim twintig jaar geleden. De enige overlevende van die ramp, Annette Herfkens, schrijft in Turbulentie over deze ervaring en nu op Upinthesky de recensie van dit boek. Lees in het achtergrondstuk over de fatale vlucht van de Yak-40 en de kritiek van de Vietnam Air Accident Inquiry Organisation op het crashrapport van Vietnam Airlines. Tot slot kun je nog een exemplaar van Turbulentie winnen. Lees hier hoe!

[/su_column][/su_row]

[su_spacer size=”40″]

[su_row][su_column size=”1/3″]

Boekrecensie: Turbulentie – Annette Herfkens

Turbulentie_boek_Herfkens_A380
[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Crash VN-474 nader bekeken

Crashsite ©Herfkens/Boekerij

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Winnen: Turbulentie – Annette Herfkens

Turbulentie_boek_klein
[/su_column][/su_row]

Anne Bakker

Recensent. Anne is MA in Book & Digital Media (Universiteit Leiden) en is soms op de spottersplaats bij Schiphol te vinden, uitsluitend als de patatkraam er staat. Anne is verantwoordelijk voor de boekenrubriek.

Gerelateerde artikelen

Back to top button