fbpx
Foto-artikelNieuwsOpmerkelijk

Foto: 2 Singapore A380’s in nieuwe livery

Voor de 50e verjaardag van Singapore zijn er twee A380’s overgespoten in een speciale livery. Het eerste toestel met registratie 9V-SKI gaat begin juni weer de lucht in. Het toestel is 6,4 jaar oud en het 34e toestel door Airbus ooit afgeleverd. Het tweede toestel zal eind juli volgen. UpintheSky berichtte maandag al over de nieuwe livery, nu is het officieel bekend gemaakt door de maatschappij.

Singapore_A380_50_jaar_livery

Tot eind 2015 zullen de toestellen met deze beschildering rondvliegen. Ze gaan naar Beijing, Hong Kong, London, Mumbai, New Delhi, Shanghai, Sydney and Zurich. “Singapore Airlines’ success is closely tied to the success of Singapore. What better way to celebrate SG50 than by proudly flying the national flag around the world on the world’s largest aircraft”, zegt de CEO van SIA. Vanaf juli zijn er ook twee formaten schaalmodellen te krijgen in de eigen KrisShop.

Singapore Airlines was de launch customer van de A380. Sinds 9 augustus 1965 is Singapore zelfstandig en geen onderdeel meer van Maleisië.

Ter gelegenheid van dit gouden jubileum heeft Singapore Airlines ook een winactie waarin 50 klanten tickets kunnen winnen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button