fbpx
AirlinesOnderwerpen

WOW Air vliegt gehele jaar op Schiphol

Wow_Air_A321WOW air uit IJsland is terug van weggeweest. Vanaf 1 juni vliegt de low- cost carrier vier keer per week naar Amsterdam. Waar WOW air voorgaande jaren enkel Amsterdam tijdens de zomermaanden bezocht, is WOW dit jaar voor het eerst het gehele jaar op Schiphol te vinden. WOW air vliegt naast Reykjavik ook de oceaan over naar Boston en Washington D.C.

Over WOW air
WOW air is een low-cost airline van IJsland. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door IJslandse ondernemer Skúli Mogensen. De maatschappij vliegt vanaf luchthaven Keflavik bij Reykjavik naar 20 bestemmingen binnen Europa en de Verenigde Staten. Momenteel werken er 200 mensen en bestaat de vloot uit twee Airbus A321’s, drie Airbus A320’s en één Airbus A319-100. De maatschappij groeit snel: in 2014 vlogen 90.000 reizigers met WOW air. Dit jaar verwachten ze meer dan 450.000 passagiers te verwelkomen en volgend jaar is de schatting ongeveer 800.000.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button