fbpx
Opmerkelijk

Brit verandert naam en bespaart op vliegticket

ryanair-aircraft_1Een Engelse student heeft zijn naam gewijzigd zodat hij geen nieuw vliegticket hoefde te kopen. Dit meldt de Britse krant The Sun.

De 19-jarige Adam Armstrong uit Manchester had een ticket geboekt voor een vlucht naar Ibiza, samen met zijn vriendin. Bij het ophalen van de tickets bleek op zijn ticket een verkeerde naam te staan.

Zijn stiefvader had het ticket voor Adam geboekt, maar nam daarbij de naam op het Facebookprofiel van Adam over. “Daar staat voor de grap Adam West, naar de acteur die Batman speelt”, zegt Armstrong tegen The Sun.

Nieuw paspoort

Op het ticket stond dus ook Adam West en niet Adam Armstrong. Een ticket met een nieuwe naam zou bij Ryanair 220 pond kosten. Een nieuw paspoort met Adam West erin kostte ongeveer 100 pond. Adam koos voor het laatste en gaat nu door het leven als Adam West.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button