fbpx
NieuwsOnderwerpen

Arkefly, Tui naar Lufthansa Technik

Arke_787_2

Tuifly, waar ArkeFly onderdeel van uitmaakt, gaat ondersteund worden door de onderhoudsdivisie van Lufthansa. Tuifly en Lufthansa Technik hebben een Letter of Intent hiervoor getekend. Lufthansa gaat de business unit van Tuifly die voor het onderhoud zorgt ondersteunen.

De vloot bestaat uit 140 medium- en long-haul vliegtuigen, van vooral de types 737, 757, 767 en 787. Het is niet zo dat de vliegtuigen nu allemaal naar Duitsland gaan voor onderhoud. De overeenkomst houdt in dat als Tui zelf niet voldoende capaciteit heeft de vliegtuigen naar Lufthansa kunnen. Doordat Tui een piek heeft tijdens vakanties is de capaciteit niet altijd voldoende.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button