fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

Onderhoud Bombardier C Series naar Nederlands bedrijf #PAS15

(c) Bombardier
(c) Bombardier

Bombardier heeft het Nederlandse SAMCO Aircraft Maintenance aangewezen als onderhoudsbedrijf voor de C series. SAMCO is hiermee wereldwijd het eerste geautoriseerde onderhoudsbedrijf voor deze nieuwe lijn vliegtuigen van Bombardier.

“We’re very excited to broaden our collaboration with SAMCO as it becomes the C Series aircraft’s first Authorized Service Facility in the world,” aldus Todd Young, Vice President, Customer Services, Bombardier Commercial Aircraft. “SAMCO has been providing maintenance services to some of our existing aircraft operators in Europe for the last six years and has a great reputation for meeting our customers’ needs. I am certain this level of performance will extend to our C Series aircraft operators.”

SAMCO onderhoudt naast Bombardier ook Embraer, ATR en Fokkers vanuit hun locatie op Maastricht Aachen Airport (Beek).

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button