fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

Onderhoud Bombardier C Series naar Nederlands bedrijf #PAS15

(c) Bombardier
(c) Bombardier

Bombardier heeft het Nederlandse SAMCO Aircraft Maintenance aangewezen als onderhoudsbedrijf voor de C series. SAMCO is hiermee wereldwijd het eerste geautoriseerde onderhoudsbedrijf voor deze nieuwe lijn vliegtuigen van Bombardier.

“We’re very excited to broaden our collaboration with SAMCO as it becomes the C Series aircraft’s first Authorized Service Facility in the world,” aldus Todd Young, Vice President, Customer Services, Bombardier Commercial Aircraft. “SAMCO has been providing maintenance services to some of our existing aircraft operators in Europe for the last six years and has a great reputation for meeting our customers’ needs. I am certain this level of performance will extend to our C Series aircraft operators.”

SAMCO onderhoudt naast Bombardier ook Embraer, ATR en Fokkers vanuit hun locatie op Maastricht Aachen Airport (Beek).

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button