fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Twee vliegtuigen vliegen in formatie door hangar

Twee Engelse Red Bull-piloten hebben een bizarre stunt uitgehaald. Ze vlogen in formatie naast elkaar met zo’n 300km/u door een hangar. De camera’s aan de vliegtuigen, in de hangar en boven de hangar hebben prachtige beelden gemaakt.

Paul Bonhomme en Steve Jones heten de twee piloten. Door een gebouw vliegen is natuurlijk al zelden vertoond, laat staan in formatie door een gebouw. De twee piloten van Red Bull kennen elkaar wel goed; ze vliegen namelijk al zeventien jaar samen. Ze waren al jaren op zoek naar de ideale locatie, die ze dus nu hebben gevonden in de buurt van een luchthaven in het noorden van Wales. De hangar was 7,6 meter hoog, de twee piloten vlogen amper een meter boven de grond, met een snelheid van dus bijna 300 km/u. Het filmpje is natuurlijk hieronder te zien.

Het commentaar na afloop van de twee Engelse piloten:

Ik heb nog nooit zo iets risicovols gedaan als dit. Er was weinig ruimte, dus we mochten geen fouten maken – Steve Jones

Toen ik optrok en Steven nog steeds naast me zag, was ik ontzettend opgelucht. Het was bizar om te doen, je vliegt met een vriend door een hangar heen – Paul Bonhomme

 

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button