Opmerkelijk

Voor 4$ in een business jet vliegen? Het is mogelijk!

 aeroprints.com (c)
aeroprints.com (c)

JetSuite biedt als promotiestunt een vlucht aan in een privéjet voor 4$. Voor deze prijs krijgt de koper de complete business jet ervaring en een enkele vlucht in een privéjet van de maatschappij. Er kunnen vier tot zes personen mee met het vliegtuig.

Er zit echter wel een addertje onder het gras. De prijs en route van de vlucht, die plaats zal vinden op zaterdag 4 juli, zal pas op 3 juli bekend worden gemaakt. Dit melden Robb Report en de New York Times. De ontbrekende informatie zal JetSuite 3 juli op de eigen website plaatsen. Daarnaast kunnen reizigers zich inschrijven voor een Destination Wishlist. Hiermee wordt via email of SMS aangegeven of er bij de passagier in de buurt een aanbieding zal komen.

De airline werkt volgens een business model dat vluchten verkoopt tegen afgeprijsde prijzen als het vliegtuig op weg is naar een andere boeking. Hierdoor kan deze vlucht voor 4$ worden aangeboden. Het vliegtuig zou anders tijdens de vlucht op weg naar deze boeking leeg zitten. Normaalgesproken beginnen de prijzen voor dagelijkse business jet vluchten bij JetSuite rond de 536$.

De reiziger zal een perfecte timing moeten hebben om dit koopje binnen te halen. Daarnaast zal de passagier zich moeten realiseren dat dit een enkele vlucht bedraagt. De terugweg is voor eigen rekening.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close