IncidentenOnderwerp

KLM B737 terug om kapotte stoel

KLM_737-800_Havik_Schiphol_torenEen Boeing 737-800 van KLM is dinsdagavond teruggekeerd naar Schiphol omdat één van de stoelen in de cockpit een mankement vertoonde. Dat meldt de maatschappij via Twitter.

Vlucht KL1205 was op weg naar Stavanger toen de piloten boven de Noordzee besloten terug te keren naar Schiphol. Daar landde het toestel zonder problemen. Na een uurtje aan de grond te hebben gestaan, vertrok de PH-BXD alsnog naar Stavanger. Daar kwam de vlucht met negentig minuten vertraging aan. Wat de oorzaak was van de kapotte stoel, is niet bekend.

 

 

 

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close