fbpx
AirlinesOnderwerpen

KLM en Air Malta tekenen code-share deal

Malta International Airport plc

KLM en Air Malta hebben een code-share overeenkomst getekend. KLM zal de KL-code op vluchten van Air Malta tussen Amsterdam en Malta plaatsen.

Klanten van Air Malta kunnen zo gebruiken maken van het netwerk van KLM vanaf Schiphol. Andersom kunnen KLM klanten nu ook naar Malta vliegen. Air Malta vliegt dagelijks met een A319 of A320 op de route.

De CEO van Air Malta is blij met de overeenkomst: “This code-share agreement comes at a particular significant time for us when we are celebrating our 40 years of operations to Amsterdam Schiphol. We are very excited with this new code-share agreement and we have been working thoroughly to set up this code-share which will bring benefits to our customers. Through this code-share our customers are now in a position to benefit from access to many European and inter-continental destinations operated by KLM. This agreement supplements our current code-share with Air France that also offers international connectivity through Paris-Charles de Gaulle and Orly hubs. Both Air Malta and KLM share the commitment towards their customers, such as superior service and enhanced levels of customer satisfaction.”

Vlucht KM396/KL2298 vertrekt van Malta om 07:40 en komt in Amsterdam aan om 10:50. De terugvlucht KM397/KL3399 gaat om 11:50 weg en komt om 14:50 aan. De verbinding is dagelijks. Op donderdag en zaterdag gaat de vlucht naar Amsterdam tien minuten later.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button