fbpx
AirlinesFoto-artikelOnderwerpen

Nieuw interieur voor premium economy van Virgin Australia B777’s

Virgin Australia zal de premium economy class aan boord van de Boeing 777’s transformeren. Vanaf eind 2015 zet Virgin Australia het nieuwe interieur van premium economy in. Dit heeft de vliegmaatschappij in een persbericht op 22 juni bekend gemaakt.

Aan boord van de nieuw ontworpen class zullen 24 stoelen aanwezig zijn. De passagiers kunnen gebruik maken van speciale check-ins, priority boarding en priority baggage waardoor de formaliteiten op het vliegveld sneller doorlopen kunnen worden. Gasten van de class kunnen aan boord kiezen tussen verschillende maaltijden samen met verschillende garnituren. Vanaf eind 2015 zet Virgin Australia het nieuwe interieur van de premium economy aan boord van de Boeing 777’s in.

Mark Hassell, de chief customer officer van Virgin Australia, zegt: ‘‘we begrijpen dat passagiers met premium economy op hun bestemming aan willen komen met een fris gevoel en het idee dat er aan boord voor ze gezorgd werd. We hebben daarom een grotere en comfortabele premium economy cabine ontworpen met service die bij andere vliegmaatschappijen alleen in de business class te vinden is.’’ Hassell stelt: ‘’we zijn verzekerd dat deze premium economy de beste ervaring is bij een vlucht vanuit Australië over de Grote Oceaan.’’

Premium economy wordt sinds de jaren ’90 aangeboden bij sommige vliegmaatschappijen. Deze class bevindt zich qua prijs en service tussen de economy class en business class in. Bij premium economy wordt er naast meer beenruimte soms ook een luxere stoel aangeboden.

Hieronder foto’s van de nieuwe premium economy class:

©Virgin Atlantic
©Virgin Australia
© Virgin Atlantic
© Virgin Australia

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button