fbpx
AirlinesOnderwerpen

Corendon vanaf november ook naar Bali

Corendon biedt in het winterseizoen in samenwerking met Qatar Airways reizen aan naar Bali (Indonesië). Vorige week werd het contract tussen de vliegtuigmaatschappij uit Doha en de touroperator getekend.

Corendon wil met de deal de concurrentie aangaan met Arke. Een tiendaagse reis naar Bali kost bij hen nog geen 800 euro, inclusief vliegticket (met een overstap op vliegveld Doha) en accommodatie. Op Bali is keuze uit twee accommodaties, de reizen zijn nu al te boeken. “Elke week hebben we 200 stoelen op de dreamliner van Qatar, het hele jaar door”, zegt Corendon CEO  Steven van der Heijden.

Qatar_787_Schiphol_Inaugurele_vlucht_8
De Boeing 787 Dreamliner van Qatar Airways

Arke vliegt zelf niet naar Bali. Bij een pakketvakantie bij een reisorganisatie van TUI, het moederbedrijf van Arke, is een vlucht met KLM, Malaysia Airlines of Cathay Pacific naar Bali inbegrepen. Deze maatschappijen zetten nog geen 787 in.

Corendon probeert de laatste tijd meer te concurreren met Arke. Zo vliegen ze ook al naar de Antillen, in samenwerking met de KLM.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button