fbpx
AirlinesOnderwerpen

Arkefly stopt vluchten naar Tunesië

©Upinthesky
©Upinthesky

Arkefly vliegt dit jaar niet meer naar Tunesië. Moederbedrijf TUI Nederland annuleert alle reizen naar het land. Reden is het negatieve reisadvies dat het ministerie van Buitenlandse Zaken afgegeven heeft.

Het ministerie gaf het reisadvies begin juli af. Toen annuleerde TUI alle reizen tot eind augustus. Omdat er geen verandering is in de situatie, gaan nu alle reizen tot februari 2016 niet door. Ook de tegenvallende vraag naar reizen in het gebied speelt mee, aldus de reisorganisatie.

Arkefly vloog vanaf Schiphol naar de luchthavens van Enfidha en Djerba. Transavia vliegt naar Djerba, Tunis en Monastir. Voor zover bekend hebben zij nog geen vluchten geannuleerd.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button