fbpx
AirlinesBestellingenOnderwerpen

FedEx koopt 50 767’s

(c) Eric Salard
(c) Eric Salard

FedEx bestelt bij Boeing vijftig nieuwe 767 freighters. Ook neemt de pakketvervoerder een optie op vijftig extra toestellen. Dit melden zowel FedEx als Boeing.

Vorige week werd al gemeld dat er een deal aan kwam. FedEx is de laatste operator van de 767, die al sinds 1980 vliegt. “We zijn blij met het vertrouwen van FedEx in dit toestel”, zegt een woordvoerder van Boeing.

Met de bestelling van FedEx kan Boeing weer even vooruit op de 767-productielijn. De vervoerder heeft nu 106 toestellen in bestelling staan.  De nieuwe toestellen worden vanaf 2018 geleverd. FedEx kan door de nieuwe orders de vloot van MD11’s en MD10’s verder vernieuwen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button