NieuwsOpmerkelijk

Piloot laat playmate in cockpit – Video

©Simon Boddy
©Simon Boddy

Op een vlucht van Londen naar New York heeft een captain van Kuwait Airways de ex-playmate Cloe Mafia in de cockpit gelaten. Mafia beschuldigt de piloot nu van een aantal zaken.

Naughty pilot

Direct nadat het ‘fasten seatbelts’-licht uitging kwam een flight attendant naar Mafia, die in business class zat. De FA nodigde Mafia en een vriendin uit naar de cockpit te komen, aldus de het model zelf in de roddelkrant Daily Star. Volgens haar bestelde piloot champagne en vertelde dat hij zichzelf de naughty pilot noemt. Hij Mafia op schoot hebben laten zitten en gesmeekt te hebben haar borsten te mogen zien. Ook liet hij zijn stropdasspeld van de Mile High club zien.

Tijdens de vlucht rookte de piloot en zei dat hij de regels bedacht aan boord van het vliegtuig. De co-piloot zou volgens Mafia vooral bezig zijn geweest met het vliegtuig te besturen. Ook dronken de piloten geen alcohol.

Foto’s staan in de Daily Star.

Eerder deze maand werden bij Austral Lïneas Aéreas twee piloten ontslagen vanwege het in de cockpit laten van een playmate. Kuwait Airways zegt het incident te onderzoeken.

Kuwait Airways vliegt van Kuwait City naar New York JFK met een tussenstop op London Heathrow. De route wordt afwisselend met een Boeing 777-200 en Airbus A340-300 gevlogen. Het toestel in kwestie is een Airbus.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close