Opmerkelijk

Emirates introduceert Dom Pérignon met bijpassend menu

Emirates - Dom PérignonDe first class passagiers van Emirates kunnen vanaf nu uitkijken naar de introductie van de Dom Pérignon Vintage 2005 en de Dom Pérignon Vintage Rosé 2003 op verschillende routes van en naar Dubai. Emirates is de grootste wereldwijde partner van Dom Pérignon en introduceert voor het eerst ook een bijpassend menu dat ontwikkeld is door een team van culinaire experts samen met Pascal Tingaud, Chef de Cuisine bij Dom Pérignon en chef-kok met twee Michelin sterren.

Voor de allereerste keer introduceert Emirates dus een bijpassend menu, bestaande uit zes canapés, die zorgvuldig ontwikkeld zijn om de smaakbeleving van de Dom Pérignon Vintage Rose 2003 aan te vullen en te versterken. First class passagiers op vluchten van en naar Dubai kunnen canapés verwachten zoals gedroogde eend met saffraan en gepocheerde perzik, een walnoot baguette met Perzische fetakaas, verse vijgen en truffelhoning en tonijn in een jasje van gemengde sesam met wasabi-mayonaise. Voor deze gastronomische gerechten worden de beste producten gebruikt om de algehele diner-ervaring naar een hoger niveau te brengen.

“Tegenwoordig wordt een bijpassend wijnarrangement verwacht bij een fine dining ervaring. Dom Pérignon streeft er net als Emirates naar om de diner ervaring tot leven te brengen en de zeldzaamheid en rijkheid van de producten te benadrukken”, aldus Joost Heymeijer, Senior Vice President Catering bij Emirates. “We hebben er hard aan gewerkt om een perfecte culinaire combinatie te ontwikkelen samen met de exclusieve Dom Pérignon Vintage Rosé 2003. De nadruk ligt met name op het ontwikkelen van een unieke ervaring aan boord die onze klanten zullen waarderen en hopelijk tegemoetkomen aan de hoge standaarden die ze van Emirates verwachten.”

Voor meer informatie over de wijnen en champagnes aan boord bij Emirates: www.emirates.com/nl

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Anne Bakker

Recensent. Anne is MA in Book & Digital Media (Universiteit Leiden) en is soms op de spottersplaats bij Schiphol te vinden, uitsluitend als de patatkraam er staat. Anne is verantwoordelijk voor de boekenrubriek.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/