fbpx
ColumnOpinie

Nieuwe columnist: Bjorn Hassert, strategisch planner Melbourne Airport

Bjorn_Hassert

Met trots presenteert Up in the Sky een nieuwe columnist. Een introductie:

Voor Bjorn Hassert is de reis net zo fascinerend als de bestemming. Hij werkt als strategisch planner voor Australia Pacific Airports Corporation, de onderneming die de geprivatiseerde luchthavens van Melbourne en Launceston beheert. Hij onthaast met 850 km/uur, vliegen biedt hem de perfecte gelegenheid tot reflectie.

Een moderne luchthaven is veel meer dan een plek waar vliegtuigen landen en opstijgen. Als 21e eeuwse stadspoort is de luchthaven een nationaal visitekaartje, global village, winkelcentrum en vastgoedontwikkelaar. Luchthavenbedrijven moeten letterlijk van vele markten thuis zijn om hun klanten te bedienen.

In deze column praat hij u graag bij over de passie, verbazing en, heel soms, frustratie die de dynamiek van een luchthaven bij hem oproept.

Zijn tweewekelijkse column verschijnt op maandagen. Zijn eerste post is getiteld: Welkom op uw iPort.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button