fbpx
IncidentenOnderwerpen

Vliegtuig vat vlam – foto

©Cliff
©Cliff

Vrijdag heeft een CRJ-100 vlam gevat op Nashville Airport.

De APU van het SkyWest-toestel vatte vlam toen het werd aangezet. De APU is een generator die voor stroom aan boord zorgt als de motoren niet draaien. Het toestel werd opgestart voor vlucht 4811 van Nashville naar Kentucky. Toen de APU weer werd uitgezet waren de vlammen ook snel weg. De oorzaak bleek een brandstofrest in de uitlaat.

De passagiers van de voor Delta uit te voeren vluchten werden op andere vluchten overgeboekt.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button