OpmerkelijkVideo opmerkelijk

Pizza’s geleverd per vliegtuig – Video

Pizzaatje bellen gaat op Saba iets anders dan in Nederland. Er komt geen brommertje de pizza brengen maar een vliegtuig. Niet een hippe drone, maar een ouderwetse Twin Otter of ATR 42.

Dominio’s Pizza op Sint Maarten werkt samen met Winair voor deze dienst naar Saba en Sint Eustatius. Het idee begon als een grap toen de pizzaketen in een lokale krant adverteerde dat pizza’s per helikopter geleverd konden worden. Ondanks dat het 1 april was namen veel mensen van afgelegen eilanden het serieus en bestelden een pizza.

Het was nogal puzzelen voor beide bedrijven om het toch werkelijkheid te laten worden. Het gaat als volgt: de klant bestelt de pizza per telefoon of internet bij de Domino vestiging op het vliegveld van Sint Maarten. Domino’s bakt de pizza vlak voor vertrek van de lijndiensten van Winair. De pizza wordt in een geïsoleerde verpakking gestopt en met Winair naar het eiland gevlogen. Op het vliegveld kan de besteller zijn/haar pizza ophalen.

John Caputo, de lokale franchisernemer zegt “Domino’s Mission Statement is to be the number one pizza delivery company in the world…and in every neighborhood. With this partnership, we are taking mission this to new heights. Delivery by airplane! We are excited to partner with Winair to be able to provide this service that Saba and Statia residents have been longing for.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close