fbpx
IncidentenOnderwerpenVliegtuigen

Alitalia A319 getroffen door hagel

Een Alitalia Airbus A319-100 met registratienummer EI-IML is tijdens vlucht AZ-2016 van Rome naar Milaan getroffen door hagel. Het toestel met 111 passagiers aan boord klom net naar 15.000 voet toen hagel de radarkoepel beschadigde. De crew besloot uit te wijken naar Napels waar het vliegtuig 35 minuten na vertrek veilig aan de grond werd gezet op landingsbaan 06.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Anne Bakker

Recensent. Anne is MA in Book & Digital Media (Universiteit Leiden) en is soms op de spottersplaats bij Schiphol te vinden, uitsluitend als de patatkraam er staat. Anne is verantwoordelijk voor de boekenrubriek.

Gerelateerde artikelen

Back to top button