fbpx
ColumnNieuwsOpinie

Nieuwe columnist: Hans de Jong

Met veel trots presenteert Up in the Sky onze nieuwste columnist: Hans de Jong

Hans de Jong is op dit moment en sinds zijn pensionering in maart 2014, onafhankelijk luchtvaartconsultant. Op dit moment helpt hij Indonesië om van de Europese “zwarte lijst” af te komen. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting vrienden van AviAssist. De Stichting AviAssist verleent technische luchtvaartassistentie aan landen in Oostelijk Afrika. De vrienden van hebben tot doel luchtvaartexpertise te mobiliseren alsmede fondsen te werven om het werk van AviAssist mogelijk te maken. Tenslotte is Hans gastdocent en examinator bij de Hogeschool van Amsterdam.

Hans is vanaf 1992 werkzaam (geweest) in de luchtvaart, voornamelijk als luchtvaartonderhandelaar namens de Nederlandse overheid. In die hoedanigheid is hij in belangrijke mate verantwoordelijk geweest voor de totstandkoming en het onderhouden van de (meer dan 100) bilaterale luchtvaartafspraken die door Nederland zijn afgesloten. Hans heeft in de afgelopen decennia bijna 80 landen bezocht.

Vandaag verschijnt de eerste column van Hans’ hand, “Van de andere kant bekeken“. Deze en toekomstige columns zijn hier te vinden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button