fbpx
AirlinesOnderwerpen

British Airways naar Silicon Valley

(c) Alec Wilson
(c) Alec Wilson

British Airways opent een nieuwe route tussen Londen Heathrow en San José in de Verenigde Staten. Vlakbij San José ligt technologiestad Silicon Valley.

Vanaf 4 mei 2016 vliegt de Britse carrier dagelijks met een B787-9 naar Mineta San José International Airport. Het is de eerste transatlantische route vanaf San José. Volgens Stephen Humphreys, hoofd sales bij BA, is het logisch dat de Dreamliner wordt ingezet. “San José is het thuis van hi-tech en innovatie”, stelt hij.

De vlucht vanuit Londen, met vluchtnummer BA279, vertrekt om 15:15 uur Britse tijd en komt om 18:05 uur lokale tijd aan. De terugvlucht gaat om 20:00 uur weer weg en is een dag later om 14:05 uur weer in Londen.

 

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button