fbpx
AirlinesOnderwerpen

Norwegian bestelt 2 extra 787’s

Een Norwegian 787-8
Een Norwegian 787-8
Norwegian bestelt nog eens twee B787-9 Dreamliners om meer long-haul routes te lanceren.

De toestellen komen in de zomer van 2017 in de vloot. Momenteel heeft de low-cost maatschappij alleen nog de 787-8 in de vloot. In totaal zijn er in 2018 negentien Dreamliners.

Momenteel vliegt Norwegian met 8 B787-8 toestellen. De bestellingen bestaan uit alledag maar de grotere -9 variant. Elf komen er nog, vier in 2016, vijf in 2017 en twee in 2018. De B787-9 van Norwegian heeft 344 stoelen, waarvan 35 in premium economy en 309 in economy.

De CEO zegt erover: “In order to make our long-haul operation even more competitive, we are dependent on more brand new cost-efficient aircraft. Our long-haul routes have been very popular and I´m very satisfied to have secured more Dreamliners. This will enable us to launch even more routes to exiting destinations all over the world. This is a fantastic airplane with high passenger comfort, long range and low fuel burn.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button