fbpx
Foto-artikel

Alouette III op paleis Het Loo

Nog tot en met zondag 30 augustus is op Paleis Het Loo in Apeldoorn een Alouette III van de Koninklijke Luchtmacht van dichtbij te bewonderen. De helikopter maakt deel uit van het evenement ‘Paardenkracht & Autopracht’, georganiseerd ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van het Koninklijk Staldepartement. Paarden, historische rijtuigen, auto’s, een bus en sledes zijn te bekijken en tevens is er twee keer per dag een defilé. Natuurlijk ontbreekt ook de Gouden Koets niet.

Kijk voor meer informatie op paleishetloo.nl

Tekst en foto’s: Remco de Wit

Foto’s

Allouette_III_6

Allouette_III_5

Allouette_III_4

Allouette_III_3

Allouette_III_2

Allouette_III_1

Remco de Wit

Redacteur / fotograaf. Remco is jurist, communicatie-adviseur en luchtvaartfotograaf. Hij volgt de ontwikkelingen in de luchtvaart op de voet en legt ze graag op foto vast. Bovendien levert Remco ook tekst-bijdragen voor Up in the Sky.

Gerelateerde artikelen

Back to top button