fbpx
AirlinesOnderwerpen

Arke verhoogt vluchtfrequenties in 2016

©Upinthesky
©Upinthesky

Arke vliegt vanaf april 2016 vaker naar een aantal Spaanse zonbestemmingen. Dit heeft de maatschappij zelf bekend gemaakt. Vanaf 1 oktober gaat de maatschappij door het leven als TUI.

Met name Malaga krijgt meer aanbod: nu wordt daar nog twee keer per week op gevlogen, vanaf april is dat dagelijks. Mallorca krijgt in het hoogseizoen ook dagelijks bezoek van een TUI-toestel vanaf Schiphol. In het voor- en naseizoen is dit zes keer per week.

Ook gaat de maatschappij vaker naar Ibiza en Faro vliegen. In het voor- en naseizoen worden beide bestemmingen vier keer per week aangedaan, in het hoogseizoen wordt Faro dagelijks bezocht en Ibiza zes keer per week

Met de extra vluchten wil TUI zich nadrukkelijk mengen in de markt van de losse tickets. Op dit moment worden de meeste tickets geboekt bij pakketreizen.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button