AirlinesOnderwerp

Jet2 ‘verbant’ agressieve passagiers

Jet2Jet2 heeft veertien passagiers een levenslang vliegverbod opgelegd omdat ze zaterdag tijdens een vlucht het cabinepersoneel bedreigden. Dit meldt de Britse krant The Daily Mail.

Vlucht 143 was onderweg van Glasgow naar Gran Canaria maar moest door het oproer uitwijken naar Faro. Daar werden de veertien mannen door de politie van de vlucht gehaald.

Volgens de maatschappij waren de mannen verbaal agressief naar de cabin crew en kon de veiligheid van de andere passagiers niet gegarandeerd worden. “Ze werden zo agressief dat de captain direct besloot om uit te wijken, voor de veiligheid van zowel de cabin crew als de andere passagiers”, zegt een woordvoerster.

De laatste maanden legt de low-cost carrier vaker vliegverboden op aan passagiers die dronken of onredelijk zijn. “Mensen die op vakantie gaan moeten dit soort gedrag niet tegen komen”, stelt Phil Ward, directeur van Jet2. “Ons personeel mag doen wat zij nodig achten, dus ook uitwijken naar een andere luchthaven.”

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close