fbpx
Opmerkelijk

Lufthansa heeft weer oktoberfest outfits – foto’s

Lufthansa heeft ook dit jaar weer cabine crew outfits ter gelegenheid van het oktoberfest.

Vanwege de 60e verjaardag van Lufthansa is er dit jaar gekozen voor kleding uit die tijd. De Wiesn-Drindl is opnieuw gecreëerd met de huidige tijd in het achterhoofd. De Drindl is lichtblauw met gewezen beige patronen. Het schort is beige met dictee lichtblauwe stippen.

De traditie uit Beieren gaat weer de hele wereld over. De veertienkoppie costume crew vliegt 16 september naar Charlotte (VS), 21 september naar Vancouver en 29 september naar Dubai. Ook de Europese vluchten van Lufthansa CityLine zullen af en toe stewardessen in Drindl’s hebben.

Vorig jaar waren er ook mannelijke flight attendants in lederhosen, maar dat blijft dit jaar beperkt tot grondpersoneel. Lufthansa zal ook typische lokale specialiteiten als Schnitzel en Keisersmarn serveren in first en business class.

Lufthansa_oktoberfest_Drindl_1

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button