fbpx
Opmerkelijk

Lufthansa heeft weer oktoberfest outfits – foto’s

Lufthansa heeft ook dit jaar weer cabine crew outfits ter gelegenheid van het oktoberfest.

Vanwege de 60e verjaardag van Lufthansa is er dit jaar gekozen voor kleding uit die tijd. De Wiesn-Drindl is opnieuw gecreëerd met de huidige tijd in het achterhoofd. De Drindl is lichtblauw met gewezen beige patronen. Het schort is beige met dictee lichtblauwe stippen.

De traditie uit Beieren gaat weer de hele wereld over. De veertienkoppie costume crew vliegt 16 september naar Charlotte (VS), 21 september naar Vancouver en 29 september naar Dubai. Ook de Europese vluchten van Lufthansa CityLine zullen af en toe stewardessen in Drindl’s hebben.

Vorig jaar waren er ook mannelijke flight attendants in lederhosen, maar dat blijft dit jaar beperkt tot grondpersoneel. Lufthansa zal ook typische lokale specialiteiten als Schnitzel en Keisersmarn serveren in first en business class.

Lufthansa_oktoberfest_Drindl_1

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button