fbpx
AirlinesOnderwerpen

KLM meer ZO-Azië bestemmingen door codeshare

KLM gaat de codeshare met partner Bangkok Airways uitbreiden.

Hierdoor krijgt KLM meer bestemmingen in Zuid-Oost Azië.

Vanaf 26 oktobet kan er één ticket geboekt worden naar: Krabi (Thailand), Luang Prabang (Laos), Mandalay (Myanmar) en Siem Reap (Cambodja).

De overstap zal op Bangkok zijn. Bangkok Airways noemt zichzelf de Boutique Airline en vliegt op short en medium-haul met A319’s, A320’s en ATR-toestellen.

Veel traditionele maatschappijen hebben een codeshare met de maatschappij om een fijnmazig netwerk in en rond Thailand aan te kunnen bieden. Sinds enkele jaren is er veel concurrentie op de markt met de komst van Thai AirAsia en Thai Lion Air. Deze maatschappijen vliegen vanaf het tweede vliegveld van Bangkok Don Muang.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button