fbpx
AirlinesOnderwerpen

Emirates verdubbelt Phuket route

Emirates gaat twee keer zoveel naar Phuket, Thailand vliegen.

De populaire vakantie bestemming in het zuiden van Thailand krijgt een extra dagelijkse vlucht van Emirates per 1 december. Beide vluchten worden door de B777-300ER uitgevoerd, het grootste toestel dat Phuket Airport aankan.

De nieuwe vlucht vertrekt op maandag woensdag en zondag om 20:55 en komt aan om 05:10. Andere dagen zijn de tijden twee uur later. Doo de nieuwe vlucht wordt de overstap op de terugweg naar amsterdam beperkt naar twee uur in plaats van vier uur.

Naast de route naar Phuket gaat de maatschappij uit Dubai ook zes keer per dag naar Bangkok, vier A380’s en twee B777-300ER’s worden die kant op gestuurd. Onlangs is Emirates een codeshare aangegaan met Bangkok Airways waardoor ook naar kleinere plaatsen overgestapt kan worden.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button