fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Video: Crosswind landing A380

Crosswind landingen, je ziet ze wel vaker en het blijft spectaculair. Maar een A380 in een dergelijke landing geeft wel een extra dimensie.

Op Düsseldorf is van het weekend onderstaand filmpje gemaakt. Maker Cargospotter schrijft er zelf dit over:”I have filmed lots of crosswind landings within the past four years, but this was the first time I was able to film an A380 crosswind landing. All crosswind landings are amazing but seeing an A380 fighting against the wind was something special.”

We hebben meer crosswindlandingen.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Joeri van Ormondt

Oprichter. Joeri heeft samen met Sander in 2013 Up in the Sky opgericht. Tot medio 2020 was hij eigenaar. Nu is hij gastredacteur. Daarnaast is hij logopedist-stottertherapeut bij De Stotterpraktijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button