fbpx
Foto-artikelNieuws

ArkeFly wordt TUI – Foto’s

Vanaf vandaag zal de naam Arke verdwijnen op Schiphol. De moeder onderneming van Arke (TUI) heeft besloten om per 1 oktober al haar vliegmaatschappijen en reisbureau’s te hernoemen naar TUI. Hierdoor zou het onderling uitwisselen van vliegtuigen makkelijker zijn. Enkele bekende namen verdwijnen door deze keuze, denk aan Arke, Thomson (Verenigd Koninkrijk), TuiFly (Duitsland) en Jetairfly (België).

Gisteren stond de Boeing 787-8 PH-TFL in de spuitbaai op Schiphol om de nieuwe TUI titles op de romp te krijgen. Het toestel vertrok om 10.35 uur naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek.

Tui_B787-8_Hangaar_nieuwe_livery

©Kris Pronk
©Kris Pronk
©Kris Pronk
©Kris Pronk
©Dennis Dieleman
©Dennis Dieleman

Door: Kris Pronk

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button