AirlinesOnderwerp

Lege stoelen dwingen Vistara tot nieuw plan

Vistara_A320Negen maanden na de eerste vlucht herziet de Tata group-Singapore Airlines dochtermaatschappij Vistara de cabine indeling waarmee is gestart in januari 2015. Dit als poging om het aantal lege stoelen per vlucht te verminderen.

De oorspronkelijke indeling van de A320’s was ingegeven door de tagline ‘Fly the new feeling’, wat inhield dat er naast de gebruikelijke business en economy, ook een premium economy deel ingericht werd à 36 stoelen. Nu is het plan de premium economy te verkleinen of zelfs in zijn geheel te schrappen ten gunste van economy. Hoewel dit meer stoelen per toestel zal inhouden, is de verwachting dat ze tegen de lagere economy prijzen eerder gevuld zullen worden.

 

 

 

 

 

Tags

Anne Bakker

Recensent. Anne is MA in Book & Digital Media (Universiteit Leiden) en is soms op de spottersplaats bij Schiphol te vinden, uitsluitend als de patatkraam er staat. Anne is verantwoordelijk voor de boekenrubriek.

Gerelateerde artikelen

Back to top button