fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpenOpmerkelijk

Foto tweede B787 KLM online

Hoewel de eerste B787-9 voor KLM nog moet worden afgeleverd, krijgt het tweede toestel al vorm. Op Twitter is de eerste foto verschenen.

Het account @B787fans plaatste een eerste foto van de PH-BHC online. Op de foto is het toestel te zien in één van de hangaars van Boeing. Aan de motoren wordt zo te zien nog gewerkt, de romp van het toestel moet nog gespoten worden.

De eerste dreamliner arriveert later dan gepland op Schiphol. Volgens KLM is de productie vertraagd. Daarom wordt ook de eerste vlucht uitgesteld. De bestemming blijft wel ongewijzigd, namelijk Bahrein. Wanneer de PH-BHC wordt afgeleverd is nog niet bekend.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button