KLMNieuwsNL nieuwsOnderwerp

Datum eerste KLM 787 lijnvlucht bekend

De levering van de Boeing 787-9 aan KLM is enige tijd geleden uitgesteld, waardoor ook de eerste lijnvlucht moest worden uitgesteld.

Nu heeft KLM de eerste lijnvlucht ingevoerd in de boekingssystemen volgens Airlineroute. Ook de website van KLM is dit in het boekingssysteem te zien. De vlucht gaat naar Abu Dhabi en Bahrein en vindt plaats op zondag 22 november. Vlucht KL 0437 vertrekt om 10:40 van Schiphol en komt de volgende dag om 06:00 weer aan. De 787-9 vliegt de route dagelijks.

Het is nog onduidelijk wanneer het toestel aankomt in Nederland. Vandaag zal de eerste testvlucht met het eerste KLM toestel, de PH-BHA, zijn bij de Boeing fabriek.

Tags

Joeri van Ormondt

Hoofdredacteur. Joeri woonde vanaf z'n geboorte 'onder' de Zwanenburgbaan. Hij is MSc in de bedrijfskunde (Rijksuniversiteit Groningen). Joeri is mede-oprichter van Up in the Sky. Daarnaast is hij actief als logopedist.

Gerelateerde artikelen

Back to top button