fbpx
AirlinesBestellingenOnderwerpen

EVA Air bestelt 26 nieuwe Boeings

EVA Air heeft een intentieovereenkomst gesloten voor 24 787-10’s en twee 777-300ER’s.  De deal is volgens Boeing meer dan 8 miljard dollar waard.

De Taiwanese maatschappij is een trouwe klant van Boeing voor het long-haul netwerk. De 777 vormt hier een belangrijke schakel in. Op dit moment vliegen er 21 777’s voor de maatschappij. “EVA Air is een gewaardeerde klant, we zijn blij dat ze nieuwe toestellen blijven introduceren in hun vloot”, stelt Ray Conner, CEO van Boeing.

In het orderboek van Boeing stond de naam van de carrier al bij twintig 777’s vermeld: vijf freighters en vijftien 777-300ER’s. Daar komen dus nog twee triple sevens bij. Met 24 orders voor de 787 komt het totaal aantal orders voor de grootste dreamliner bij Boeing op 170 exemplaren. EVA Air wordt één van de eerste gebruikers van het toestel.

 

 

 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button