fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Video: passagier maakt traditionele Ierse dans met Aer Lingus stewardess

Tijdens een transatlantische vlucht van Aer Lingus wordt een traditioneel Ierse dans gedaan door een flight attendant met een passagier. Aan boord is een Iers volksbandje die het dansje opleuken met een viool en fluit.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Joeri van Ormondt

Oprichter. Joeri heeft samen met Sander in 2013 Up in the Sky opgericht. Tot medio 2020 was hij eigenaar. Nu is hij gastredacteur. Daarnaast is hij logopedist-stottertherapeut bij De Stotterpraktijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button