fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

China Southern wil 800 student-piloten aannemen

China Southern heeft zijn 2016 ‘cadet programma’ gelanceerd en zoekt toekomstig piloten, meldt China Aviation Daily.

De vloot groeit dus het aantal piloten moet ook groeien. Komend jaar wil de maatschappij 800 aspirant piloten aannemen. Deze worden gerekruteerd in 13 provincies in China.

Het gaat om opleidingsplekken, jongeren moeten tussen de 16 en 20 jaar zijn en worden in Beijing aan de University of Aeronautics en aan de Civil Aviation Flight University opgeleid. Daarna zullen ze ook nog in het buitenland een training krijgen. In totaal duurt de opleiding vier jaar. China Southern betaalt aspirant-piloten tot ā‚¬ 150.000 aan collegegeld.

Het programma is alleen open voor jongens.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Joeri van Ormondt

Oprichter. Joeri heeft samen met Sander in 2013 Up in the Sky opgericht. Tot medio 2020 was hij eigenaar. Nu is hij gastredacteur. Daarnaast is hij logopedist-stottertherapeut bij De Stotterpraktijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button